Afspraak maken

Afspraak maken?

Down to Earth Shiatsu is geopend op afspraak. In verband met vakantie zijn afspraken te maken vanaf dinsdag 24 augustus 2021. De praktijk is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.

Boek hier jouw afspraak:
Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Tarieven

Get2knowShiatsu | intake + behandeling | 60 min. € 65,00

Kom je voor de eerste keer naar Down to Earth Shiatsu? Dan neem ik graag de tijd om samen te onderzoeken waarvoor je komt, wat je klachten zijn en waar ik je het beste mee kan helpen. Vervolgens gaan we over tot de behandeling.

TreatmewellShiatsu | 60 min. € 65,00

Om je mentale en lichamelijke conditie te verbeteren is een behandeling van 60 minuten aan te raden. Hiermee kan ik de behandeling op je hele lichaam richten.

ShiatsuOntheGo | 30 min. € 35,00

Heb je weinig tijd en wel behoefte aan wat ontspanning. Dan is een behandeling van 30 minuten iets voor jou. Gericht op een deel van je lichaam.

Vergoedingen

De Shiatsu behandeling wordt (deels) vergoed binnen de aanvullende zorgverzekering. Hier vind je een overzicht van de vergoedingen voor 2021 door zorgverzekeraars voor shiatsutherapeuten aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland.

Maatregelen rondom het coronavirus

  • In verband met de maatregelen rondom het coronavirus werk ik volgens het protocol van mijn beroepsvereniging. Het hele protocol kun je hier inzien.
  • Als je een afspraak maakt, krijg je de belangrijkste punten uit het protocol per mail toegezonden.
  • In alle gevallen geldt: je bent van harte welkom, maar als je last hebt van een van de volgende symptomen: hoesten, kuchen of niezen; koorts (38℃ of hoger) of kortademigheid of als een van je huisgenoten deze symptomen heeft of ziek is, dan verzoek ik je niet naar de praktijk te komen. Je kunt de afspraak dan kosteloos annuleren.