Afspraak maken

Afspraak maken?

Down to Earth Shiatsu is geopend op afspraak. De praktijk is geopend op dinsdag- en donderdagavond (17.00 – 21.30  uur), vrijdag (08.45 -17.00 uur) en zaterdagochtend (08.45 – 11.30 uur).

Aanvullende informatie rondom openingstijden: De praktijk is op dinsdag- en donderdagavond open. Het ministerie van VWS heeft bepaald dat de verplichte sluitingstijden in verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus niet gelden voor zorgverlening die valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKGGZ). 

Boek hier jouw afspraak:

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Tarieven

Get2knowShiatsu | intake + behandeling | 60 min. € 65,00

Kom je voor de eerste keer naar Down to Earth Shiatsu? Dan neem ik graag de tijd om samen te onderzoeken waarvoor je komt, wat je klachten zijn en waar ik je het beste mee kan helpen. Vervolgens gaan we over tot de behandeling.

TreatmewellShiatsu | 60 min. € 65,00

Om je mentale en lichamelijke conditie te verbeteren is een behandeling van 60 minuten aan te raden. Hiermee kan ik de behandeling op je hele lichaam richten.

ShiatsuOntheGo | 30 min. € 35,00

Heb je weinig tijd en wel behoefte aan wat ontspanning. Dan is een behandeling van 30 minuten iets voor jou. Gericht op een deel van je lichaam.

Vergoedingen

De Shiatsu behandeling wordt (deels) vergoed binnen de aanvullende zorgverzekering. Hier vind je een overzicht van de vergoedingen voor 2021 door zorgverzekeraars voor shiatsutherapeuten aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland.

Betaling

Na afloop van de behandeling ontvang je een factuur die je zelf bij de zorgverzekeraar kunt indienen. De factuur kun je direct contant betalen of ik stuur je na afloop van de behandeling een betaalverzoek per sms.

Annuleren?

Het kan altijd voorkomen dat je een afspraak moet annuleren omdat er iets tussen is gekomen. Je kunt afspraken tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd gefactureerd.