Afspraak maken

Afspraak maken?

Down to Earth Shiatsu is geopend op afspraak. De praktijk is geopend maandag, dinsdag en donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. 

NIEUW! Vanaf 2023 is het team uitgebreid

Om iedereen zo snel mogelijk te kunnen helpen, is het team vanaf heden uitgebreid met therapeut in opleiding Chandana Sarma. De shiatsubehandelingen van mijzelf (Mieke) worden (deels) vergoed binnen de aanvullende zorgverzekering. De behandelingen van Chandana worden nog niet vergoed. Zij behandelt daarom tegen een gereduceerd tarief.

Boek hier jouw afspraak:

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

 

Tarieven

ShiatsuOntheGo | 30 min.  € 38,00

Heb je weinig tijd en wel behoefte aan wat ontspanning? Dan is een behandeling van 30 minuten iets voor jou. Gericht op een deel van je lichaam. Deze shiatsubehandeling wordt uitgevoerd door Mieke van den Berg en kan (deels) vergoed worden binnen de aanvullende zorgverzekering.

TreatmewellShiatsu | 60 min. € 69,00 

Om je mentale en lichamelijke conditie te verbeteren is een behandeling van 60 minuten aan te raden. Hiermee kan ik de behandeling op je hele lichaam richten. Deze shiatsubehandeling wordt uitgevoerd door Mieke van den Berg en kan (deels) vergoed worden binnen de aanvullende zorgverzekering.

Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden door therapeut in opleiding Chandana Sarma. De behandelingen van Chandana worden nog niet vergoed. Zij behandelt daarom tegen het gereduceerde tarief van € 50,00.

GoDeepShiatsu | 90 min. € 107,00

Wil je in een diepe staat van ontspanning komen? Dan raad ik je een behandeling van 90 minuten aan. Een massage om helemaal bij weg te dromen. Deze shiatsubehandeling wordt uitgevoerd door Mieke van den Berg en kan (deels) vergoed worden binnen de aanvullende zorgverzekering.

Deze behandeling kan ook uitgevoerd worden door therapeut in opleiding Chandana Sarma. De behandelingen van Chandana worden nog niet vergoed. Zij behandelt daarom tegen het gereduceerde tarief van € 75,00.

Vergoedingen

De Shiatsubehandeling kan (deels) vergoed worden binnen de aanvullende zorgverzekering, mits uitgevoerd door Mieke van den Berg. Hier vind je een overzicht van de vergoedingen voor 2023 door zorgverzekeraars voor shiatsutherapeuten aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland.

Betaling

Na afloop van de behandeling ontvang je een factuur die je zelf bij de zorgverzekeraar kunt indienen. De factuur kun je achteraf via een betaalverzoek per sms of WhatsApp betalen.

Annuleren?

Het kan altijd voorkomen dat je een afspraak moet annuleren omdat er iets tussen is gekomen. Je kunt afspraken tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd gefactureerd.