Afspraak maken

Afspraak maken?

Down to Earth Shiatsu is geopend op afspraak. De praktijk is geopend op dinsdag- en donderdagavond (17.00 – 21.30  uur), vrijdag (08.45 -17.00 uur) en zaterdagochtend (08.45 – 11.30 uur).

Boek hier jouw afspraak:

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Tarieven

ShiatsuOntheGo | 30 min. € 36,00

Heb je weinig tijd en wel behoefte aan wat ontspanning? Dan is een behandeling van 30 minuten iets voor jou. Gericht op een deel van je lichaam.

TreatmewellShiatsu | 60 min. € 66,50

Om je mentale en lichamelijke conditie te verbeteren is een behandeling van 60 minuten aan te raden. Hiermee kan ik de behandeling op je hele lichaam richten.

GoDeepShiatsu | 90 min. € 102,50

Wil je in een diepe staat van ontspanning komen? Dan raad ik je een behandeling van 90 minuten aan. Een massage om helemaal bij weg te dromen.

Vergoedingen

De Shiatsu behandeling wordt (deels) vergoed binnen de aanvullende zorgverzekering. Hier vind je een overzicht van de vergoedingen voor 2022 door zorgverzekeraars voor shiatsutherapeuten aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland.

Betaling

Na afloop van de behandeling ontvang je een factuur die je zelf bij de zorgverzekeraar kunt indienen. De factuur kun je direct contant betalen of ik stuur je na afloop van de behandeling een betaalverzoek per sms of WhatsApp.

Annuleren?

Het kan altijd voorkomen dat je een afspraak moet annuleren omdat er iets tussen is gekomen. Je kunt afspraken tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd gefactureerd.