FAQ Focus in 8 weken

Hoeveel tijd kost het Focus in 8 dagen programma?

Als je het basic programma doet dan kun je er zo lang over doen als je wilt. Toch raden we je aan om het programma in 8 weken te doorlopen omdat je er dan echt mee bezig bent en de beste resultaten zult boeken. Het bekijken van de video’s, het lezen van het e-book en het doen van de oefeningen kost je dan ongeveer een uur per week.

Als je de online coaching volgt, dan komt daar 3 kwartier bij voor het online coachingsgesprek. Totaal 1 uur en 3 kwartier.

Volg je het hele programma op locatie dan komt er 3 kwartier bij voor de shiatsu massages. Dat maakt 2.5 uur per week.

Waar kan ik het basic of online coachingsprogramma volgen?

Je kan online deel overal volgen met een internet of wifi verbinding. Nadat je je hebt ingeschreven krijg je online toegang tot alle materialen.

Wanneer begint het programma?

Het basis programma kun je altijd starten. Alles staat namelijk online. Voor het persoonlijke (online) training en coachings programma plannen we de data in overleg met jou. Er gaat altijd wat tijd overheen om jouw en onze agenda op elkaar af te stemmen. Maar het lukt altijd wel om binnen vier weken te starten.

Hoe lang kan ik er in totaal over doen? !

Welk programma je ook volgt, je krijgt sowieso 12 maanden toegang tot de materialen. Maar we gaan je stimuleren en helpen om het programma echt in 8 weken te doorlopen. Door er 8 weken echt met bezig te zijn is het namelijk veel makkelijker om nieuw gedrag aan te leren en vast te houden.

Ik heb mijn login gegevens niet ontvangen na inschrijving

Het kan zijn dat de email met login gegevens in je spam zijn gekomen. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Welke programma’s zijn er?

We hebben drie varianten voor je ontwikkeld.

  1. Basic, waarbij je alles zelf in je eigen tempo online doet
  2. Persoonlijke online coaching. Hierbij krijg je extra 8 persoonlijke coachingsgespekken via Zoom
  3. Persoonlijke coaching op locatie. Hierbij krijg je extra 8 persoonlijke coachingsgespekken op locatie In Rotterdam + 8 Shiatsu behandelingen         

Ik wil met mijn team volgen, kan dat?

Ja daarvoor hebben wij maatwerk programma’s ontwikkeld. Neem gewoon contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Waarom combineren jullie het programma met Shiatsu behandelingen?

Het moeilijkste van een training volgen is – weten we ook uit eigen ervaring – om wat je leert ook echt onderdeel van je leven te maken. Door coaching te combineren met shiatsu is het makkelijker om het geleerde ook te voelen in je lijf en het daarmee vast te houden. Een ander voordeel is dat we problemen die naar boven komen tijdens de coachingsgesprekken ook direct behandelen.

 Ik ben mijn login kwijt/vergeten.

Stuur ons een mailtje, dan krijg je van ons een nieuwe.  Check wel even je spamfolder.

Ik ben mijn factuur kwijt. 

Stuur een mail naar info@focusin8dagen.nl en we sturen deze nogmaals naar je toe.

Ik mag het programma van mijn werkgever doen, maar zij wensen graag een ! factuur met specifieke informatie erop. Hoe regel ik dat?

Stuur een mail naar info@focusin8dagen.nl met welke informatie op de factuur moet komen. Vervolgens maken we de factuur handmatig voor aan. Zodra je akkoord bent met de factuur, kunnen we je al wel een login sturen en eventueel contact opnemen voor het maken van afspraken.

Kan ik twee facturen ontvangen? Één voor de coaching en een voor de shiatsu behandelingen?

Dat kan! Shiatsu behandelingen worden door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed en het kan zijn dat je coaching door je werkgever vergoed krijgt. Op het inschrijfformulier kun je kiezen voor twee aparte facturen.