Praktijkinfo

Mieke van den Berg

In 2014 startte ik met mijn opleiding tot Shiatsutherapeut. In 2018 heb ik deze met succes afgerond. Nu combineer ik mijn praktijk met mijn werk als consultant en mijn gezin. Een uitdagende combinatie die voor mij ideaal is – werken met je hoofd en met je lijf. Als shiatsutherapeut breng ik beide werelden bij elkaar en zet ik niet alleen organisaties maar ook mensen in hun kracht.

Praktijkruimte | Kop van Zuid

Down to Earth Shiatsu bevindt zich in Rotterdam, op de Kop van Zuid – vlak over de Erasmusbrug. De praktijkruimte is nabij de Laan op Zuid aan het W.G. Witteveenplein 45 | 3071 MA | Rotterdam. Goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Met de auto

Kom je met de auto? Parkeren is geen probleem in de omgeving van Down to Earth Shiatsu. Van maandag tot en met zaterdag is het betaald parkeren van 9.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Je kunt betalen met pin of creditcard of met 06-parkeren.

Met openbaar vervoer

Ook met de tram, bus of metro is Down to Earth Shiatsu goed te bereiken.  Kijk hier hoe je van jouw adres naar mij komt met het ov.

Lidmaatschappen

Ik ben  als shiatsutherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging Shiatsuvereniging Nederland.

Logo Shiatsu Vereniging Nederland

 

 

Ik sta geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg. RBCZ registreert en certificeert beroepsbeoefenaren op hbo-niveau van de complementaire en alternatieve geneeswijzen.

 

Ik ben aangesloten bij de NIBIG Geschillencommissie en val daarmee onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, de Wkkgz.

Logo Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg

 

 

Klachtenregeling

Ik streef ernaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks een klacht hebben over mijn behandeling dan verneem ik dat graag van je. Ik maak dan een afspraak met je om jouw klacht te bespreken en te onderzoeken wat voor jou een passende oplossing kan zijn. Komen wij er samen niet uit, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris (art. 13-17 wkkgz). Deze klachtenfunctionaris werkt conform de klachtenregeling van mijn praktijk die je kunt vinden op de website van de NIBIG: https://nibig-geschillencommissie.nl/contact/